Sukha Amsterdam hotspot voor interieur, mode en inspiratie

Sukha betekent 'levensvreugde'.


Vandaag was ik een dagje in amsterdam. Daar bezocht ik de winkel Sukha, Haarlemmerstraat 110. 


De winkel neemt je mee langs de mooiste kussens, vloerkleden, servies en andere unieke woonaccessoires. Alles wordt heel smaakvol gepresenteerd. Je voelt de aandacht die besteed is aan de styling van de winkel. 


Dit kaartje zat met wat tape in een kast geplakt. zo kwam ik ook een aantal lieve gedichtjes tegen. Voor de liefhebber worden ze aangeboden in een boekje, in hetzelfde, herkenbare handschrift.


 De kleedkamers zijn gemaakt van oude deuren. De laarzen zijn van humanoid.


De kleding heeft fantastische kleuren, is gemaakt van mooie stoffen en je hebt echt het gevoel dat het iets bijzonders is. Deze winkel staat direct tussen mijn favorieten. Natuurlijk ging ik niet met lege handen naar huis...

OVER SUKHA
Sukha betekent ‘levensvreugde’ in het Sanskriet, de taal van de Boeddhistische monniken in India en Nepal. Bij Sukha vind je mode, interieur, accessoires, cadeautjes, boeken, workshops en reizen onder één dak.

De producten van Sukha komen onder andere uit India, Nepal, Marokko, Peru, Indonesië en Nederland. Ze zijn hergebruikt, vintage of worden op een verantwoorde manier geproduceerd met aandacht voor de arbeidsomstandigheden in de fabrieken en respect voor de mensen uit het land van herkomst. Naast producten onder het eigen label, verkoopt Sukha ook bekende en minder bekende merken met handgemaakte en unieke producten.

Sukha is naast een modern warenhuis ook een rustpunt in de drukke stad, want je kunt er even rustig zitten, een boek lezen en koffie of thee drinken.Fotografie (foto 1-5): Vanessa Kervezee
Overige beelden: van Sukha. dank je wel Irene, voor het mogen plaatsen van deze foto's!