Pure Markt - Den Haag 2012 zonnig en inspirerend

Gisteren bezocht ik de pure markt den haag 2012. Het was er vrolijk en gezellig. Het eten heerlijk en alles heel uitnodigend om eens met mensen van gedachten te wisselen, dingen uit te proberen en te proeven en natuurlijk shoppen.


Bij Edwin Pelser zag ik veel mooie dingen. Een uitvergrootte afbeeldingen van een viltenbal. De poster krijgt iets bijzonders door de manier van opvouwen. De vouwen zie je wanneer je de poster ophangt.


Een reusachtige en mooie lamp van Studio Snowpuppe (foto van Edwin Pelser) viel direct op. Daarnaast een collectie meubels van papier. Kijk hiervoor even op de site www.edwinpelser.com 


Stacked van Muuto is al lang een favoriet van mij. Kubussen die in witte of naturel uitvoering die je kunt stapelen of ophangen en je kunt ze aan elkaar bevestigen met speciale klemmen. Hierbij lijkt niets onmogelijk...


Knapperig brood met worstjes en gevulde wraps bij Grill 'n Smoke.

En dan waren er nog zoveel meer leuke dingen... ijsjes (cakeijs!) van 'Bij Lotje', thee, zijden sjaals in geweldige kleuren, verse broden van bakkers, fijne spullen van 'Heinde & van Verre', de Hoenderspecialist, Bubbels uit Budapest.