Designroute Haagse Helden 27nov14: inspiratiewandeling het Zeeheldenkwartier Den Haag

Op 27 november 2014 vond de eerste Designroute Haagse Helden plaats, een inspirerende wandeling langs mooie adressen in het Haagse Zeeheldenkwartier en bijzondere ontmoetingen met de mensen die deze wijk zo interessant maken om te bezoeken.

Museum Panorama Mesdag steunde deze eerste route en mede dankzij hen was het een groot succes. Ook wil ik graag Den Haag Direct bedanken voor deelname aan de route en het leuke artikel.

Zin om ook een keer mee te gaan? 
Klik hier voor informatie over deelname aan de route.Tijdens de route kwamen verschillende dingen aan bod om naar te kijken en te luisteren, zoals architectuur, slimme oplossingen voor ruimtegebrek in huis, meubels en accessoires van Nederlandse en Scandinavische designers, curiosa en vintage, landschapsontwerp van een vooruitstrevend urban green project dat op bijzondere wijze tot stand kwam. 


En natuurlijk was er tussendoor tijd om te shoppen!


Storytelling. Het verhaal maakt bijzonder. 


Alle deelnemers werden getrakteerd op goede koffie met zoets, een smaakvolle lunch van broodjes en een huisgemaakte soep en een prijswinnende culinaire koude verrassing.We ontdekten een mooi thema: rust en ruimte in 'New Horizons'.


Ga je ook een keer mee? Schrijf je in. Voor groepen kan ik een programma op maat organiseren.

Klik op Designroute voor de volgende data.


Met grote dank aan alle deelnemers aan de wandeling, alle enthousiaste Haagse Helden waar we bij op bezoek mochten komen. De Kamer Hiernaast voor de fantastische lunch. En in het bijzonder museum Panorama Mesdag en Bruno van den Elshout voor de rondleidingen.

Fotografie: Vanessa Kervezee