Opening Muuto pop-up-store en brandstore - Den Haag


Graag deel ik het verhaal en de beelden met jullie van de opening van de Muuto pop-up store in Den Haag. Dank Edwin voor de uitnodiging! Van harte gefeliciteerd en veel succes.Voorafgaand aan de opening kreeg ik een persoonlijke rondleiding van de sales manager van Muuto en bij ieder product zit een verhaal over het merk, de ontwerper, de gekozen materialen en de kleuren. 

Met een vernieuwd winkelconcept hebben Muuto en Edwin Pelser de pop-up-store. Er is een beleving neergezet. Je hebt het gevoel bij iemand thuis te zijn en kan zo optimaal van alle meubels en woonproducten van Muuto genieten, ideeën opdoen en het laat zien hoe veelzijdig en compleet de collectie is.
Alle ontwerpers van Muuto komen uit Scandinavië. De materialen van de producten zijn van hoogwaardige kwaliteit met een perfecte afwerking. Het spreekt mij aan dat de producten alledaagse gebruiksvoorwerpen zijn maar dan beter en mooier. Er is heel goed over nagedacht. Klik hier om te zien welke Muuto producten via Edwin Pelser verkrijgbaar zijn.